Vesmír v nás.

Vesmír v nás.

Anotace: Z něžného šuplíku pro vás 2021.

Noc proběhla
jako sen.
Cítím, že s Tebou jsem.
Vnímám Tvůj dech,
že přistane mi na zádech.
Lásko má z písmen narozená.
Jsi stálá a umíš mít ráda.

Doteky něžností přichází z hvězd.
Odchází vnitřní děs.
Ten vesmír v nás.
Tryská do všech krás.

Tvůj polibek cítím
a chce se mi smát.
Lásko písmenková,
co bloudíš po Plejádách.
Pojď si se mnou hrát.
Právě svlékám svůj šat.
Na okamžik v písmenkách.

Oblohu přitáhneme k sobě
a můj dech bude patřit jenom Tobě.
Ta mléčná dráha se rozprostírá
a hvězdný čas nekonečnost má.

Kde je naše hvězda?
Ještě nešla spát.
Vnitřní vesmír v nás.
A všude kolem zas.
Slova lásky po kapkách.
Zpívám a jsem v snách.
Autor mkinka, 28.08.2021
Přečteno 165x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Aida, Amonasr, Linna, Psavec, Frr, Achilleus Naso, paradoxy, Roser
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sen se v snění mění ...
Brzo k ránu ...
Při rozednění ?

02.09.2021 03:29:29 | Fialový metal

Děkuji za krásný komentář.

02.09.2021 07:10:18 | mkinka

Moc hezká báseň, zajímavě členěná, hezké motivy

28.08.2021 07:19:58 | Roser

Děkuji za napsání a milé zastavení. Přeji krásný den.

28.08.2021 08:29:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí