Krok k Tobě.

Krok k Tobě.

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Píšu slova z lásky.
Z dálky hladíš vlásky.
Možná už trochu šedivím.
Vůbec se tomu nedivím.
Občas dech zastavil se
a tělo nehýbalo se.

Jen výkřik z temnoty jsi zachytil
a mě přijal do náruče.
Já necítila obruče.
Volám Tě ještě a ještě.
Ty vyndal jsi ze mě kleště.

Přijď příště.
Cítím v sobě mraveniště.
Vzdychám nejen krátce.
Život občas na oprátce.

Chybí mi Tvé ruce.
Krok k Tobě je rychlý.
Ty milý a přímý.
Bude první i druhý.

Pomilujeme se v
krásnou chvíli.
Nemám duši netopýří.

Budeš mít i něco na talíři.
Den jak se patří.
Budeme se radovat za tři.
Autor mkinka, 01.09.2021
Přečteno 220x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, Isla, Psavec, Frr, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi TÍM co na obloze čas od času ZÁŘÍ.
Moc pěkná ... "i noc jak se patří !"
Díky :-)

02.09.2021 02:55:02 | Fialový metal

Moc ráda slyším, že básně mají milého čtenáře. Přeji hezký den. Něčím příjemným naplněn.

02.09.2021 07:02:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí