Krásné ráno .

Krásné ráno .

Anotace: Z šuplíku pro vás zlatíčka 2021.

Krásné ráno, srdíčko.
Usměj se maličko.
Slunce svítá.
Ptáček zpívá.
Louka se zelení.
Hle, zajíčka cupitání.

Úsměv dej mi z lásky.
Pro tentokrát.
Vezmu sílu na procházky.
Ruku v ruce Ty a já.
Báseň nás přenese
do refrénu.
Dá radost na tu a tu stranu.

Úsměv dej mi lásko má.
Strastí svlečená.
Opřu se na chvilku,
budu cítit
to sladké my dva.
Umíš líbat do zlata?
Ukážu Ti koťata.
Jsou mourovatá a okatá.

Tak ještě jednou krásné ráno z Polabí.
Ať má slova pohladí a naladí.
A den není závaží.
Autor mkinka, 04.09.2021
Přečteno 155x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, blues, Psavec, Frr, paradoxy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám zpoždění:) takže krásný večer milá... :*

04.09.2021 18:24:54 | Sonnador

Děkuji, zlatíčko.Opatruj se. Jíťa

04.09.2021 19:16:33 | mkinka

Ahojky, dnes jsem vstala levou nohou a po tvém rýmování je mi hned lépe, děkuji :-), posílám zlatý úsměv tobě a kočičkám :*

04.09.2021 09:17:49 | paradoxy

Děkujeme, zlatíčko, Mkinka, Jack a kocourek od sousedů. Jíťa

04.09.2021 09:29:51 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí