Co bude k obědu?

Co bude k obědu?

Anotace: Z něžného šuplíku 2021.

Lásko, něco ti udělám.
Pro Tebe se usmívám.
Co máš rád?
Úsměv na líčku.
Pohlazení andělíčku.

Co si dáme?
Než vedle sebe ulehneme.
Nebude jen hrníček od medu.
Něco svedu. Jdu a jdu.

Hrnec se míchá.
Máš rád knedlíky?
Láska vzdychá.
Ukáže na hodného kluka.

A vaří z lásky.
I koblížky.
Z milé mouky.
Do ruličky je uválí
a do dálky s nimi poválí.

Už jíš?
Přivoň a pojď blíž.
Kotrmelec chutí.
Prosím, jedno obejmutí.
A jez s chutí.

Aleluja na dnešek.
Nejen z jídla je požitek.
Dáme si odpočinek vedle sebe.
Odhodíme, co nás zebe.

Tak pá u oběda.
Těsto kyne.
Nálada se zvedá.

Chutná?
Jsi prima.
Autor mkinka, 04.09.2021
Přečteno 153x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, blues, Psavec, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí