Sonet lásky.

Sonet lásky.

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Napíšu sonet z lásky.
V duchu pohladím Tvé vlásky.
Bude v něm úsměv
hnědovlásky.
Duha jako stuha.
Pomilujeme se.
Jsem hravá.
Nechci hrát jen monolog.
Jsi v mém srdci
víc než host.

Zpívej lásce pro radost.
Já vím od všech víl,
že umění hladí
a dostane se do všech škvír.

Přibliž se naději.
Touhy mé stoupají
a vzývají.
Přihlas se, anděli.
Můžeš v neděli?

Láska zpívá
a nežije jen
pro chvíli.

Nechá krásný vzkaz,
že život je plný krás.
Autor mkinka, 09.09.2021
Přečteno 221x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Frr, kudlankaW, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemohu v neděli ...
Tak RÁD bych chtěl ...
Jak démon sobotní noci ...
Ten vzkaz ...
Životu DÁL dej :-)

10.09.2021 01:47:39 | Fialový metal

Děkuji za připojení. Krásné ráno.

10.09.2021 07:00:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí