Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Jdu po špičkách.
Neumím lhát.
Chci se dotýkat
Tvých myšlenek
i pomněnek.
Sním o nesmrtelnu
a propadnout
Tvému krásnu.
Myslím v áriích.
Jsi nadějí
a zvedneš, když klesnu.
Ach jedno objetí,
ať k Tobě doletí.
Chci prožít to krásné.
Já a Ty.
Věřím ve skutečný sen.
A svítím pro něj každý den.
Jsi to Ty.
A na chvilku přikryji se do deky.
Probudím se a uvítáš mě Ty.
Jediný, co bereš mě takovou jaká jsem
a přijmeš mě v nepřízni s úsměvem.
Tvá náruč je štěstí
a je zlatá a něžná.
Miluji Tě.
Hladím Tě.
Jsem ráda přilnavá.
Kéž pro Tebe
byla bych ta pravá.
Do obálky dávám slova.
Skládám písně v jinotajích
a mířím v tajích.
Ty víš a víš.
Žádný otazník.
Můj sever i jih.
Tak má být.
Můžeš se ohlédnout
a do náruče vzít.
Pro Tebe chci žít.
A štěstím mokřím
svoji líc.
Autor mkinka, 20.09.2021
Přečteno 253x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Roser, Amonasr, jitoush, Fialový metal, Frr, Psavec, J's .., Protos1182
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proboha, to je tak krásný a tak smutný! To se nedělá psát tak hezké věci, mkino (:

20.09.2021 22:23:53 | Roser

Děkuji za napsání. Mám radost, že zaujala.Moc potěšilo. Přeji krásné ráno.

21.09.2021 05:24:58 | mkinka

...A tato další tu "lehkost"dovršila...láskyplně.....Ji./úsměv/

20.09.2021 20:26:40 | jitoush

Moc děkuji, jsi zlatíčko.Opatruj se.

20.09.2021 20:30:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí