Hladím Tě

Hladím Tě

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Dýchám do úst Tvých.
Žit pro druhého není hřích.
Čekám až se vynoříš.
Z paluby lásky čechráš
mé hnědé vlásky.
Tulím se ve vlnách
a Ty zpíváš v ozvěnách.

Je ráno a já v myšlenkách
pomilovaná a krášlená.
Přijď ještě blíž,
Miluji Tvůj smích.
Výraz v Tvé tváři,
jak nadšením září.
Pro Tebe písmenka skládám,
přijmi je a
hlaď lásky závan.

Snad báseň potěší se
a dnešní den podaří se.
Lásko, objímám Tě.
Miluji Tě.

Nešetřím slova.
Jsem zamilovaná.
Do Tebe.
Ty láska pravá,
co neuhýbá.
Umí si udělat legraci
a věří, že moc mají i ptáci
a kouzlí štěstí ,
když jinde se vše klátí.
S Tebou nemusím se báti.

Tvá láska radosti mi vrátí.
Líbej mě ještě dneska.
I když nejsem tříska.
Stýská se mi
a chci být Ti navždy blízká.
Jsi světlo nejkrásnější luny
a dáváš životu ideální struny.
S Tebou žádné trny.
Jsem natěšená.
Láska duní.
Hladím Tě lásko má.
Ve hvězdách spadlá.
Usmíváš se.
Slova z nebe jsem Ti kradla.
Ty jsi mi dal pádla
a já se zvedla.
Hladím Tvá záda.
Ta da. Ta da.
Láska má ráda.
Autor mkinka, 22.09.2021
Přečteno 269x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, Amonasr, kudlankaW, Psavec, paradoxy, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět nádherná básnička, ať žije láska a zdravím tě :)

22.09.2021 11:47:29 | paradoxy

Děkuji zlatíčko. Chtěla jsem napsat pro vás všechny něco pozitivního, aby den byl veselejší a slova dopadla na příjemný den. Opatruj se a objímám.

22.09.2021 12:11:36 | mkinka

Povedlo se ti to na výbornou :). Taky objímám.

22.09.2021 12:16:12 | paradoxy

Děkuji za podporu mi danou. Jíťa

22.09.2021 12:38:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí