Autotomie

Autotomie

Anotace: Znuděná... unavená...zklamaná...

Dělám si kuličky z horkého vosku

( tak jako hovnivál),

ale ten je aspoň užitečný

/ myslím/.

Plivu přes okno na měsíc.

/ Pořád svítí/

a v televizi běží chlápek

( v růžové košily).

Venku se palma směje

smrku,

že je

jehličnatej.

A vedle dítě

/ šestileté/

co se šťourá v nose.

Svět se mi točí,

když kouřím cigaretu

/pátou/

s krysou na rameni,

co odhazuje ocásek

/jako ještěrka/

A pak jen piju kapky,

co padají

z tvojí pusy

/ Moc slintáš/

na moje vzpomínky.

Když říkáš,

že blázním.

Lžeš

!

Jen se dívám kolem.

Přeji Ti dobré ráno,

když jdu spát

a odvrhuji své srdce-

autotomie

/ Schopnost odvrhnout část těla,

která útočníka upoutá a oběť se může v nebezpečí schovat/

jako Sekáči.

Jsi nebezpečný pro mé srdce,

snad na chvíli si získá tvou pozornost.

Ať můžu klidně utéci...
Autor Noctis Mania, 16.03.2007
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Seychelly
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí