Řekni mi ty slova

Řekni mi ty slova

Anotace: ..pro jednoho kluka, kterého bych chtěla zpět..

Políbit bych tě chtěla
myslíš, že bych směla?
Líbat tvá jemná ústa a líce,
chtěl bys i něco více?

Hladit tě po celém těle
a cítit jak se chvěje,
slyšet šeptat sladká slova,
mít tě prostě zase znova.

Vidět opět tvé krásné oči
-vždyť to není žádný zločin.
Tak proč neřekneš mi ty slova dvě
Jean já stále : Miluju Tě!
Autor Jean89, 16.03.2007
Přečteno 587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

ano mě se taky moc líbí...někdy však jsou slova zbytečná

26.03.2007 10:34:00 | whiolet

Hezká zamilovaná básnička s dobrými rýmy!

16.03.2007 16:43:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí