Blázen

Blázen

Oblohu se zemí,
pruh světla spojuje.
Žár v srdci ženy,
s nímž marně každý bojuje.

Krátké přesto silné,
spojení muže a ženy může být.
Jak spojení nebe a země bezcílné,
když ve světle se nám chce žít.

Někdy jsem míček jakoby,
ve dlani blázna jen.
Nápad co klid tvůj zazlobí,
když popisuje ten svůj sen.

Hlavu mám v oblacích,
a nohy na zemi.
Nebuď již v rozpacích,
a celá dej se mi.

Pár slůvky zahřej mé,
zmrzlé tělo od podzimu.
Vyznání není samozřejmé,
však v lásce v něm hledej příčinu
Autor petrzal, 04.10.2021
Přečteno 120x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké...

04.10.2021 08:07:33 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí