Přátelství

Přátelství

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Není mi dobře, vím a cítím,
kam mám jít.
Duši mé dáš klid.
Slzy měníš v úsměvy.
Důkaz něhy.
Nepotřebuješ věty.

Jsi správný,
jak máš být.
Máš ten pravý cit.

Jsem rozhozená.
A v duchu jsem Tebou pohlazená.
Krásně umíš mé rány šít.

Ujel mi vlak.
Ty říkáš, že ne.
Kdy se sejdeme?

Mé přání jediné.
Budiž splněné.

Látáš život můj.
Pravíš, prosím stůj.

Jsi hodný jako má babička
a dáváš kus svého srdíčka.
Tak letí k Tobě má básnička
a v Tvých očích budu
chvilku hvězdička a
šťastná jako maličká.

Vnímáš slova blizoučká?
Ach, přilétla k Tobě hrdlička.
Autor mkinka, 05.10.2021
Přečteno 124x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí