Obraz

Obraz

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

V srdci obraz mám.
Jsi v něm sám.
Krásně pronikám.
Žádná šeď. Ani měď.
Ty zlato a radost pohledět.

Pošli mi pusu.
Tolik mi chybíš.
S Tebou je radost i smích.
Jsi drahokam pravdy a dobroty
z té nejlepší mapy.

Najdu Tě.
Pomiluji Tě.
Nezapomenu na Tě.

Věř mi.
Obejmi mě.

Já vím, že je to z dálky,
ale Ty přeci máš klíč od pohádky.
Já a Ty nebo Ty a já.
Jednoduše my dva.

Ať rostou lásky poupata
a kočka naše ušatá.
Láska je svíce,
která svítí
a hřeje.

Už vidím,
jak Tvá duše pookřeje.
Píšu a tajím dech.
Chci k Tobě.
To mi věř.

Chci být něžná.
Žádná zvěř.
Jako kuřátko.
Jen mi neuteč.

Píši pár řádek jako pramen,
který začíná.
Sen z mého klína.

Jsem pro Tebe krásná žena?
Podívej se.
Jsem nedočkavá.
Autor mkinka, 05.10.2021
Přečteno 169x
Tipy 14
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Fialový metal, Iva Husárková, Achilleus Naso, Akrij8, šerý, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí