Dopis lásky vepsaný do kaštanů

Dopis lásky vepsaný do kaštanů

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Milý můj.
Alej stromů.
Volá domů.
Řada kaštanů.
Mluví a jsou přátelé.
Pod korunou si člověk ustele.
A medituje a přání si přeje.

Mé přání je být Tvoje.
Zapisuji ho do kůry.
Píší ho mé póry.
Miluji tyto stromy.
Obejmeme se pod nimi.
Zaplníme je vzpomínkami.

Já a Ty.
Tady je místo,
kde jsem sedávala
a malovala.
Přijdeš tam se mnou
a namalujeme
květy na tělo,
aby se v trávě
zpívalo.

Jírovec je krásný strom,
ať žije a neporazí ho žádný hrom,
jako láska předrží náš shon
a má správný tón.

Přijmi mě lásko.
Mé srdce buší jako zvon.
Jsi oáza a koruny šumění.
Být s Tebou je žít v umění.
Dech se mi tají.
Stromy přejí.
Ptáci žehnají.
Líbej mě, anděli.
Autor mkinka, 07.10.2021
Přečteno 194x
Tipy 17
Poslední tipující: Dejvis, Amonasr, Květka Š., Fialový metal, Iva Husárková, zdenka, CORONATION, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné bravoo

17.10.2021 15:16:55 | Dejvis

děkuji, milý Davide, kaštany miluji, zvláště ty v parku U Santošky v Praze na Smíchově, kde jsem se narodila.

17.10.2021 15:39:40 | mkinka

Krásná podzimní romantika :)

07.10.2021 15:59:37 | Aminta

Děkuji, milá.

07.10.2021 16:06:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí