Milý

Milý

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021

Jdu spát.
O Tobě se mi chce zdát.
Do deky se přikryji.
Budeš se mnou Ty?
Už víčka zavírám.
K Tobě letím.
Ty drahokam.
Srdce Ti dám.

Báseň je to málo,
co nebe poskládalo.
Hvězdy přistávají na peřinu.
Budeš se mnou?
Uspat mě dá velkou dřinu.

Chci se cítit jako miminko
a mazlit se i malinko.
Už usínám.

Na Tebe se pokládám.
Tobě propadám.
Hruď Tvou ráda mám.
Na ní dýchám.
Máš intelekt i šarm.
Maluj mé srdce tam a tam.

Okno se otvírá.
A v dlaních hvězda živá
a bude svítit nejen z jara.
Chvilka malá.
Přitul se.
Nechci být chladná.
Zítřek už spolu posnídáme
a pak se neodloučíme.
Věř mě. Stejně.

Zůstaneme v krásné krajině.
Všeci jsme v lásce jedině.
A tahy lásky měříme rovně.
I když je křivá cesta života,
láska na vše záplata.

Ta a ta.
Už letím k Tobě.
Tradá.
Ráda a Ráda.
Autor mkinka, 08.10.2021
Přečteno 155x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

KRÁSNÉ :-)))
Jsem pouhý úsměv TVŮJ :-)
Jsem a MOTÝL METAL opět budu !
Až bouře přijde a spatříš duhu :-)
PA VMF

08.10.2021 20:34:58 | Fialový metal

Jsem ráda, že se báseň líbí a potěšila.

09.10.2021 06:23:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí