Konec, jako vždy

Konec, jako vždy

Anotace: "tentokrát to bude jiný,, Škoda že nebylo. Další šance není. Nech si to břemeno.

Proč ze slz, na úsměv, během jediných dvou dní?
Cítím se tak sám, ale ten rozchod nebolí.
Jako vážně? To je mi fakt bez tebe teď líp?

Koukám na ten západ Slunce, dokážu se smát!
Dřív to takhle nebylo, teď nemáš právo brát.

Nevěděl jsem co mám dělat, chtěl jsem to vše vzdát.
Nakonec si mě odkopla, proč jsem za to rád?
Jaktože dokážu být takhle šťastnej, když jsem teďka sám?

Začal jsem otvírat oči, začal jsem vidět tu pravdu.
Celou dobu jsem se trápil, nevypadli jsme z domu.

Já chtěl, ty říkala si že taky, koukej jak je slunečno,
vyženeme ty mraky?

Tobě se zas nechce, tentokrát je moc vedro?
Minule zas zima, nebo "až moc foukalo,,...

Kdykoliv s tebou venku, no tak je ti strašně špatně.
Neměl sílu poslouchat, tak promiň, že tak bezcitně...
Autor NPPPP, 09.10.2021
Přečteno 160x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí