Oči jako z vesmíru

Oči jako z vesmíru

Málokdo z vás pozná, že
cítím z Tebe naději.
Snad rád vídáš chodbáře,
víc si ani nepřeji.

Za války či za míru
krásně s Tebou běží čas.
Oči jako z vesmíru
sledují mě chvíli zas.

Z Tvých gest čiší noblesa,
přes krátký čas král jsi.
Oči jako nebesa,
vyhledět bych přál si...

Sebevrah vstal z kolejí,
v chvěních touhy přebývá,
cítím z Tebe naději,
ta srdce mé dobývá.

Nevěřím v ni docela,
byť bych jí moc věřit chtěl.
Duše chce být veselá,
káže, abych zapomněl.

Copak nyní začíná?
Bojím se vod kalných.
Tvýma vcházím očima
do vesmírů dálných.

Autor Roser, 09.10.2021
Přečteno 281x
Tipy 13
Poslední tipující: Amiradi, Frr, Koala, Fil, šerý, Psavec, Discipulos, Rozmarýna, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Tvýma vcházím očima do vesmírů dálných..." - paráda.

10.10.2021 12:58:35 | Koala

Díky moc Koalo (=

10.10.2021 13:25:00 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí