Malíř

Malíř

Anotace: Z šuplíku Pro vozíčkáře 2021.

Už je to dávno,
co čtvrtka stala se Bohyní
i vesmírem.
V duši láskou
i múzou bez bariér.

Štětec lítá,
když nohy nemohou.
Ruce zárukou
a láskou tou a tou.
Obraz má fantazii.
Já vím.
On chodí za lidmi.
S láskou a slzou
i v povodni.

Jsem nevšední.
Můj svět je malovat
a v rytmu barvou kralovat.
Vozíček dá mi šanci,
být sluncem druhých
a najít další štaci.

Je to možnost,
jak přiblížit se k druhým.
Jsem tu rád a svým.

Směji se do taktu
a barvy víří v jasu.
Vnímám světla krásu.
Dno nikdy nekončí.
Jako láska z loučí.

Barví se rituál.
Vítr tu vál.
Úsměv mi mapoval.

Jezdím a jsem rád.
S barvou šťastný král,
co lítá v odstínech
a hledá radost v pocitech.

Tak ahoj vám.
Jedu s láskou k vám.
Ruce barví srdce.
Žádný klam.

Vozík jede, srdce tluče.
Můj barevný stan.
Láska je malování.
Citu hraní.
Počkejte na okamžení.
Dám jas v zaokrouhlení.

Láska dodá cupitání.
Maluji.
Jsem s ní.
Den nádherný.
Můj obraz života kouzelný.
Autor mkinka, 12.10.2021
Přečteno 124x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, jitoush, Psavec, kudlankaW, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Tvořivý tvoři barvami se dvoří......Ji.

12.10.2021 20:57:11 | jitoush

Tato báseň patří k mým oblíbeným. Děkuji za čtení. Dala jsem do ní srdce.

12.10.2021 21:13:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí