Přijď

Přijď

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021

Tenký led.
Hned a hned.
V duši lazaret.
Pár přání bez karet.
Noha padá.
Tvá láska zvedá.
Kryješ mi záda.
Jsem bledá.
Úzkostlivá.

Ty máš slova přívětivá.
Pohladíš a zmrzlé ruce mé
jsou v rytmu léta laděné.
Ach, lásko mezi stíny.
Najdeš mě mezi domy.
Líbej.
V žáru kopretiny.

Den bude krásný.
S Tebou jiný.
Přijdeš nebo jsi sen,
co hraje si se mnou jen.
Můj chrám duše často spílá.
Neumím žít sama.
Tělem nepohlazená.

Zkus najít mě dle hesla.
Však víš,
má svíce nezhasla.
V lásce mám pevný krok.
Čekám a volám.
K Tobě skok.
Žádný v Tobě hrot.

Chci být doma, žádný host.
Čekají mě tulipány?
Jaké máš plány?
Tvůj obraz svítí
z mé stěny.
Jsi mnou dosažený.
Mám instinkt ženy
a Ty ulovený.

Jako kočka hledám očka.
Jen Ty a bez Tebe den promarněný.
Jsi můj a spatřený.
Barvy lítají na papír.
Kresba má svůj cíl.
Ilustrace Tvoje šťastné líce.

Vezmeš si mě?
Slovo do pranice.
Chci Tě více.
Jsem žena,
žádná čarodějnice.

Milujme v žáru půlměsíce.
Jsem luna zasažená,
láskou obnažená.
Ve cti odevzdaná.
Tvá a pomilovaná.
Báseň pronikavá
a neumlčená.

Přijď.
Jsem slastí udýchaná.
Vichřice nespoutaná.
Bez Tebe tak sama.
Lásko, volám Tě od rána.
Autor mkinka, 13.10.2021
Přečteno 221x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))
Rozcuchám si z Té "krásy" ... !
Kaštanové ... kudrnaté vlasy ... ??
SÁM ++?++
ST ... opět dám.

13.10.2021 18:13:14 | Fialový metal

Jsem ráda, že se líbí. Mám další důvod dál psát.

13.10.2021 18:18:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí