La

La

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Jedna slabika.
Cit se rozdýchá.
Z epizod dnů ticha.
Šum lásky vzdychá.
Místnost není sama
a nevzlyká.
Obraz v nekonečné dálavě.
Míří.Právě.

Odloučení není.
Srdce bdí.
Nežije kamení.
Soulad trávení.
Smyslů mravenčení.
Pojď, anděli.
Vím, už jsme se viděli.
Ve snu.

Smetanu lízám.
Žasnu.
Není to jen pouhá věta.
Hvězda padá.
Živá a milá.

Pofoukej jí.
Pomiluj jí.
Je tvé Lala.
Jako kočička.
Chce být maličká.
Hvězdička
a ne sama.
La. La. La.
Autor mkinka, 15.10.2021
Přečteno 135x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Amonasr, šerý, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je šťastné žít ... tím čím CHCEME být :-)
Blankytně fialovou ?
Pouhou TVOU TEBOU vlastní touhou !
:-)

16.10.2021 11:32:20 | Fialový metal

Děkuji a přeji krásnou sobotu.

16.10.2021 13:04:57 | mkinka

Šťastně uvízlá. Žena s vyšší dívčí...*

15.10.2021 23:02:24 | šerý

Děkuji. Chtěla jsem něco napsat všem pro radost. Krásný večer.

15.10.2021 23:06:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí