Ptáček

Ptáček

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Zrcadlo splň mi přání,
ať můj milý
krásně v jasu uhání.
Zrcadlo splň mi
krásu milování,
ať pusa tam a tam doletí.
Den krásný v objetí.

Počítám sny.
Den nádherný.
Lucerna svítí a hřeje.
Vím, že i v říjnu
rostou orchideje.

Pro lásku se chci rvát.
Smích rozdávat.
Jsem šťastná
a všem dobro zvěstovat.
Hloubka duše,
směle kluše.
Bez patosu a frází.

Život není sazí,
když dva se hladí
tam, kde to mají rádi.

Potkal mě ptáček
a básničku šeptal
do ouška.
Že prý jsem jeho Jituška.

Byl krásný,
černá a bílá pera.
Z nebe chuť přiletěla.
Tak zpívám píseň
a není tíseň
v žáru klušu.

Má láska čeká
a do štěstí už klušu.
Ví Bůh.

Sen změní se ve skutečnost
a v duši skončí zmatečnost.
A nebudu v sobě jako host,
ale vřelý skvost.

Vítej ptáčku píseň radosti,
dones lásku do domácností.
Vzduch se čistí od propastí.
U Tebe není nikdo v pasti.

Ty milý dosti.
Barvím se do radostí.
Autor mkinka, 19.10.2021
Přečteno 129x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Kubíno, Amonasr, Psavec, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí