Probouzím se

Probouzím se

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Oči rozkoukávám.
Na Tebe se dívám.
Jsi dnem i večerem.
Odpolednem i polednem.
Snem i realitou.
Podáváš ruku svou.
Jsi láska se zárukou.
Projdu zákrutou.

Odhrnu závoj a líbáš mě.
Miluješ mě.
Ještě rozespalou.
Láskou nekonečnou.

Krásné probuzení.
Tvé naladění.
Den se směje.
Jsem šťastná k zbláznění.
My dva v posteli.
Pomilovaní.
Autor mkinka, 24.10.2021
Přečteno 160x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Fialový metal, Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hřejivé to mňaukyyy

25.10.2021 12:40:11 | Dejvis

Děkuji. Opatruj se. Těší mě Tvá slova. Jsi hodný. Jíťa

25.10.2021 12:41:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí