Tanec srdcí

Tanec srdcí

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Je noc.
Táhne se půlnoc.
Šeptám a křtím
hvězdy sté.
Milované a odkryté.
Luna se svíjí
v kratičké chvíli.

Přijď lásko.
Nový den se chýlí.
Letí sen.
Jsem hvězdářem.
A dech je mi zázrakem.

Usínám bez bolů.
Líbám noc kroků.
Podmanivý tón.
Pomiluj mě
a ukroj.

Jsem potěšená.
Kočka schoulená
a milá a hezká.
Nebe zpívá.
Zítra i dneska.
Autor mkinka, 06.11.2021
Přečteno 205x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, jenommarie, Pablo Kral, paradoxy, Iva Husárková, Psavec, šerý, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ukrajuji kousek
Po kousku ...
Mám na stole nůž ...
Prkénko ...
Velkou chuť ...
Na ...
Vlastně po půlnoci mám co mám ...
Ke kafi ...
Hned po ránu ...
Jednu ...
Makovou ...
Ale tvrdou ...
Jak šutr ...
Housku ?
PA a dobrou noc.

07.11.2021 00:15:35 | Fialový metal

Krásné ráno.

07.11.2021 02:49:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí