Tvé oči

Tvé oči

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

V Tvých očích vidím něhu.
Stále jsem tam a
šťastna být mohu.
Harmonogram slasti
ochrání mě před propastí.

Miluji Tvé objetí.
Jsem labutí.
Ach, lásko, pusu přeji si.
Zpívám a Ty jsi sen přací.

Jeden pohled stačí.
Výměna očí.
My víme přeci.

Jsi můj strom života.
Vedle Tebe žádná slota.
Kůra hladí póry.

Už jsme dva
a nic nás nerozdělí.
Andělé žehnají.
Láska je nadějí
a bez ní žití není.

Miluji Tě.
Tvé oči hladí.
Znáš umění,
co jiný nedal.
Máš v sobě chrám.
Rozkoší procitám.

Pam. Pa dam.
Není to sen.
V náruči Tě mám.
Autor mkinka, 07.11.2021
Přečteno 247x
Tipy 14
Poslední tipující: Dejvis, Amonasr, Protos1182, Iva Husárková, Krajina průzračnosti, jenommarie, Psavec, Fialový metal, kudlankaW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milučká jest

12.11.2021 16:22:28 | Dejvis

Děkuji za milé navštívení a posílám pevné obejmutí.

12.11.2021 16:28:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí