Srdce

Srdce

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Triangl duše zpívá.
Utichá křik a hrůza.
Láska v nás.
Staví mosty a hráz.
Voda se zastaví před povodní.
Utopený z života
znovu se nadechni.

Láska v nás
je poklad z řas.
Zpíváme křest emocí
a milý duše vzkaz.

Jsme lidé.
Dejme provaz stranou
a hrajme hru upřímnou,
i když je děs i stvol
a šílený nepokoj.

Spojme se v jedno
bez násilí v nekonečno.
Láska je krásno.
I když je polojasno.

Není to báseň
jen srdce křik.
Já bez citu
nechci žít.

První je láska
i poslední mžik.

Myslete na to
a bude nám líp.
Tra la la. La a la.
Milá fiala.

Díky a najdeme si vtip.
I z louže dá se pít.
Láska umí vše zalepit.
Objímám a pro vás chci žít.

Moje srdce vaše.
Vaše a Vaše.
S vámi se dělím o vše.
Den se krásně kouše.
Miluji vás nade vše.
Jituše.
Autor mkinka, 08.11.2021
Přečteno 209x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Psavec, OpilyJohn, Květka Š., Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez iluzí a bez úsměvu ?
To nikdy nedovedu :-)))
PA

08.11.2021 13:10:01 | Fialový metal

Moc děkuji za napsání a přeji klidný den. Ve shonu pracovních povinností mávám od počítače.

08.11.2021 13:16:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí