Spolu a bez sebe

Spolu a bez sebe

Anotace: ...

Jsme tu spolu
a vlastně ne
u jednoho stolu
srdce snad z kamene.

Chodili jsme světem
ruku v ruce
teplým létem
a teď mrznem přece.

Co zítřek přinese?
To nevíme dnes.
Hlavně už ne deprese
třeba poletíme do nebes

Teď mám strach
a bojím se zas rána
jaký bude další krach
a nebo otevře se nová brána?
Autor Nazgulll, 09.11.2021
Přečteno 230x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, mkinka, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc líbí. ....Hlavně věta už ne deprese....Brilantní.

10.11.2021 19:53:31 | mkinka

Líbí se mi.

09.11.2021 22:39:10 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí