Tančíme

Tančíme

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

V žáru inkvizice.
Píše se melodram
pod rouškou lásky znám.
Přijmi mě ze skleníku
ty z nebe kvítku
i milý čtyřlístku.

Pro trochu lásky
rvu si vlásky
a zřím bez otázky
a nepočítám vrásky.

Píšu knihu do úsměvu,
i když přijde moře bolů.
Vše zaženeme za stodolu.
Pomilujeme se.
Přitulíme se.

Jak si to budeš přát?
Heslo kočka zná šach i mat.
Půjdeme tancovat
ústy i pohledy.
Bez čárek a vědy.
Dýchej vzduch Nezbedy.

Tančím nádechy.
A konec věty.
Už jen Ty.
Autor mkinka, 10.11.2021
Přečteno 183x
Tipy 15
Poslední tipující: Květka Š., kdotoví, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, kudlankaW, Dejvis, Amonasr, Protos1182
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za stodolou jsem kopřivy posekal !
Co bylo v pohádce dál ?
Rád bych se opět jednou smál.

10.11.2021 15:46:17 | Fialový metal

Zítra báseň přichystám a tam to dám. Tamta dam. Překvapení nachystám.

10.11.2021 15:52:07 | mkinka

Další lán již neposeču !
Již se jako slimák vleču :-)

11.11.2021 01:37:05 | Fialový metal

Krásný den. Štěstím obklopen.Hodně síly do dnešního dne.

11.11.2021 04:46:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí