S tebou...

S tebou...

Anotace: Upřímná láska je fakt krásná věc...Každý by ji chtěl poznat včetně mě.

Tvé myšlenky chci číst,
A hlavu tvou plíst.
Chci být kráskou tajemnou,
Co vůni a moc má omamnou.
S tebou vždy chci se mít krásně,
Usínat a vzpomínat jen slastně.
Jsi moje nejdražší slůně,
Když nevidím tě chviličku,
Mé srdce steskem stůně,
Protože tě miluju, ty můj něžný králíčku.
Tebe se chci dotýkat,
Však nikdy v lásce klopýtat.
Jsi můj velký zachránce,
Jenž navždy v mých očích zůstane za prince.
Já vím, ty víš, my víme,
Že naše láska je věčná
A neskutečná.
Mám tě ráda, máš mě rád.
Tak co ještě víc,
Na tomhle světě chtít?!
Autor Evelin-eve, 17.03.2007
Přečteno 579x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Není nic hezčího, než když holka procítěně píše o lásce.... je to víc než pěkné

29.05.2007 17:11:00 | Fantomas.com

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí