Tisíc a jedna

Tisíc a jedna

Anotace: noc

Tisíc a jednu noc s Venušou
- planétou namäkko
nocujem, kovidpas pre tú šou
od Zeme ďaleko

neriešim, spolu sme imúnni
v horúcom dychu z úst
nie sú tu pre davy tribúny
nikdy ma neopusť

kým som tu s Tebou sám, dám sa viesť
do útrob Tvojich nieh
smiať sa a milovať mať za trest
slastné je, nie je hriech

tisíc a jedna noc neskončí
nestrieda všedný deň
s kovidom.. odtiaľ nepreskočí
sem, niet tu miesta preň
Autor Petbab, 13.11.2021
Přečteno 177x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, mkinka, Psavec, ZH
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí