Pro druhé já

Pro druhé já

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Horizont událostí.
Všechno jistí.
Skryl žal do morku kostí.
Z dlaní podám Ti sůl,
Ty mé zlaté půl.
Měla jsem dny,
kdy proklela jsem sama sebe
a Ty jsi
přišel z nebe.

Vysnila jsem si anděla
a pak sotva věřila,
že věci mezi nebem a zemí jsou.
Šípková Růženka mezi trny
zpívá a den není hraný.

Má ukolébavku a věci tají.
Jedna pusa a bude Tvojí.
Možná vedle ní roste v chvojí.
Nebe milý Ti to poví.
Pohádky stále žijí.
Autor mkinka, 15.11.2021
Přečteno 139x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Amonasr, Psavec, praetorian, kudlankaW, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná vedle ní roste v chvojí. Promiň, blešku moji.
**

15.11.2021 20:04:17 | šerý

Děkuji za napsání. Přeji krásný večer.

15.11.2021 20:26:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí