Hřeješ

Hřeješ

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Sen se mi zdá,
že jsem Tvá.
Duše zpívá a plá.
Barva listí
po papíru sviští.

Usmíváš se.
Jiskra štětce
nemá bodce.
Maluje mi na tělo
v citu růži,
aby se zachvělo.

Papír je tělesný.
Sten nezbedný.
Láska má sny.
Ty krok úhledný.

Letíš pro stíny.
Pergamen bílý.
Dálka svíjí.

Kleopatra měla také dlouhý nos.
Miluješ se rád bos.
Vytáhni si los.
Výhru předá černý kos.

Je to pták,
co mě má rád.
A na zahradě
v pěkném hradě
chodí nocovat.

Kočka ho nesní,
ta loví slova
a žije stále znova.

Hřeješ jak z jara.
Den krásný a sláva.
Autor mkinka, 16.11.2021
Přečteno 217x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí