Jít

Jít

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Jít a láskou žít.
Úsměv dát a hřát.
Přes nešvary se přestat bát,
když svět není akorát.

Svět je malý,
život krátký.
Posílám věty
a milé květy.
Je mi úzko,
nemusím se bát.
Přijde kamarád.
Dá ruku a bude snáz.
Láska hřeje.
Má svých krás.
Jedno slovo.
Nemám strach.
Jsem kočka,
co překračuje práh
a umí si hrát.

Ať každý se má rád
a nepociťuje ztrát
a v sobě má svatý grál.
Lásku z katedrál.
Autor mkinka, 18.11.2021
Přečteno 159x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Sonador, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí