Alcor

Alcor

Anotace: hviezda

Som mladý a krásny, prídi
za mnou na hviezdu Alcor
- Odvrhnutý, v noci vyjdi
ak nájdeš ma, zmeníš názor

na g UMa zamier za mnou
pripravené sú schody
do neba, líškou mazanou
staň sa, chci viac slobody

tak ako Elektra zablúď
do Veľkého voza dávno
priviniem si Ťa na hruď
dlžím Ti moc, ó, áno

štedrý budem neúrekom
bozky mám rád, špúlim ústa
po tom všetkom s cucflekom
osamiem, tma bohapustá

ostane so mnou a ja s ňou
vrátiš sa nazad na Zem
na čele s hviezdou jasnou
nezabudneš.. čo ja viem?
Autor Petbab, 21.11.2021
Přečteno 108x
Tipy 4
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Psavec, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí