*-*Asi tě ve snu slyším

*-*Asi tě ve snu slyším

Anotace: --- (:-) ---

 

----------------------------------
Asi tě ve snu slyším
co by jsi chtěla,tak povídej
a já hned odpovím
jen tebe mi kousek dej
dávno tu nejsi
jsi jenom můj sen
vzpomínkou na tebe
začínám den
v srdci tě stále nosím
buď jenom se mnou,prosím
pak se hvězdy rozsvítí,stmívá se
a já tě poznám po hlase
jak mi tiše říkáš dobrý večer
jsem tady má milá...
já to znám,jeden by brečel.
Co by jsi chtěla?

Aspoň ve snu mi pusu dej
a už mi neodcházej
i ve snu se těžce cesta hledá
já vím,nazpět se už vrátit nedá
/ať se mi aspoň zdá že/
budeš kapela já budu písnička
byl jsi má láska mám tě u srdíčka
tak jsem tě i já
v mém snu políbila
a pak jsem se do nového dne
probudila.
---  --- --- ---

------------------------------

...tak neodcházej...

Autor Květka Š., 21.11.2021
Přečteno 163x
Tipy 17
Poslední tipující: J's .., Sonador, Fialový metal, Iva Husárková, zdenka, jenommarie, Marten, šerý, Lexi, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško* tato mě dojala,
moc hezky jsi ji napsala.*ST ;)
Opatruj se. Mávám.

21.11.2021 22:18:56 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí