Kniha

Kniha

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Před spaním.
Sním a zřím.
Kočka přede.
Den čeřím.
Sebe čistím.

Píšu knihu zázraků.
I díků.
Usnu a přijdu
do ráje myšlenek,
kde bude mít
láska altánek.

Husté řasy protnou noc.
Modré oči se těší na půlnoc.
Píšeme knihu svou.
Milou i započatou.
Láska v nás dvou.
Směs barev stříká.
Žal utíká.

Tóny jdou ozvěnou.
Dnes Ty můj.
Štěstí kuj.
Smutek zamaluj.
Slast bez pout.
Jiskření dvou.

Láska žije a neodkvétá.
Ať za rohem je zima.
Ty hřeješ a jsi prima.
Ve mě kočka hravá.
Radostí naplněná.

Dobrou noc.
Lásko má.
Stránko ze dna nekonečná.

Ty hvězda jasná.
Padáš a já s Tebou krásná.
Autor mkinka, 24.11.2021
Přečteno 157x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Protos1182, Sonador, Iva Husárková, Dávid
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí