Mám mokro ve vlasech

Mám mokro ve vlasech

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Přišla jsem z procházky.
Zima promočila vlásky.
Vločka poslala do pohádky.
Odbourala zátky.

Jsem krásně uvolněná.
Tělem protažená.
Duší nevychýlená.
Nohy jsou na slovo.
Běhají a přebolí to a to.
Srnka už nejsem,
ale to nevadí.
Polabský dech pohladí.

Myslím na slova hřejivá
a přidat pár řádek těm,
co se nedostává.
Kus něčeho, skrze duši,
ať lépe pro to a to srdce buší.
Smýt rašelinou léčivou
náladu křiklavou
a jen být vteřinou
v míru společenstva.

Jako včela
součástí včelstva.
Chcu nosit med
ze srdce a dávat čistou mez.

V lásce ať není hladovění.
Být sám sebou je umění.
A proto posílám pozdrav z roviny,
ať zbytek dne je jen blažený.

Lásku dýchám a objímám.
Dávat má šarm.
Vnitřním okem procitám.
S čistou duší k vám.
Autor mkinka, 26.11.2021
Přečteno 140x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Sonador, Iva Husárková, Psavec, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí