Co všechno je láska

Co všechno je láska

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Sluníčko svítí.
Srdce naladí.
Tón není bázlivý.
Usměji se a přikryji.
L létá a je kus světa.
A s ním metá.
S je mír a žádná veta.
K je kotrmelec.
A umí zvládat jen umělec.

Pověz mi, kočko,
když tak vrníš,
kde přání se najíš.

Slunce svítí zlatou nití.
Občas stačí obejmutí.
Být tu bez zaujetí.
Možná má sílu i telepatie.

Donese na práh sílu tomu,
kdo věří šťastnému zvonu.

Láska se kolébá.
Slunce svítí.
I v mrazu je kvítí.
Láska je prožití.
Chcú s Tebou v míru dožíti.

Věříš.
Není o tom, patřit si.
Andělé míří do nebes.
Volají po cukrování ještě dnes.
Přání jediná plodí ves.

Milovat se a neodcházet.
City nechat kvést.
Diagram souznění není.
Každý jsme jiný
originál složený.

Svítí slunce.
Přádelna doma.
Oblaka hřejí.
Už není mi zima.
Jsem naladěná.
Autor mkinka, 27.11.2021
Přečteno 233x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Květka Š., Psavec, Sonador, Dreamy, kdotoví
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ona zkrátka může být všechno:)

27.11.2021 13:05:12 | Dreamy

Ano, zlatá.

27.11.2021 13:57:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí