Sněží

Sněží

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Láska běží.
Má bílé pápěří.
Kus peří.
Šťasten, kdo věří.
Za oknem sněží.

Drazí.
Úsměv mám.
Trochu vloček líbám.
V okamžení bílo zvoní.
V Polabí je venku k hraní.
Já pustím se do slabikování.

Miluji vánoce.
Lidé se zklidní.
I to je umění.
Shon se zastaví.
Moment pronikavý.
Dech sepjatý.

Křižovatky bez zátky
a Ježišek míří vrátky.
Jsme dětmi zpátky.
Zvědavé oči hledí.
V nitru jsme všichni mladí.
Láska nás spojí.
Voní všude chvojí.
Padá sníh a co si přát víc.
Obejmout a kočku zaujmout,
ať se nenudí.

Jsou vánoce
a žije štěstí osudí.
I mír u lidí.
Ta da di. Ta da di.

Mami, co se dnes uvaří?
Myslíš, že sněhulák se podaří?
Zima všechno ví.
Pohádka se dostaví.
Sněží.
Nitro ví.
Autor mkinka, 28.11.2021
Přečteno 208x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, jenommarie, Emily Říhová, Psavec, zdenka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

28.11.2021 20:21:09 | jenommarie

Krásný den nejen Tobě jen. Milovaná.

29.11.2021 05:08:47 | mkinka

Zajímavá, příroda a láska všechno ví.)

28.11.2021 17:34:58 | Constantine

Ano. díky za napsání a přeji klidný večer.

28.11.2021 17:39:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí