Světlo

Světlo

Anotace: Z šuplíku 2021.

Jedno slovo stačí chvilinku.
Smějeme se do vínku.
Krátké posezení.
Hlavy mytí.
Jsi tu pro mě.
Svítíš a nejsem na dně.

Den prosí v jinotajích.
Vstává v krajích.
Moc podvědomí.
Souzvuk šumí.
Neřekneme. Každý ví.

Láska šlape na chůdách.
Den utíká v hrách.
Jedna chvilka.
Krásný čas.

Prosím , v sobě Tě nosím.
Přijď mě pochovat,
jen tak jak notovat.
V tónů něžné sliny
a zažehnáš mé opuchliny.

Žiješ ze vteřiny.
Narodila jsem se ze zmrzliny.
Mám pořád sladké sliny.
Foukám a sním.
Tvůj kraj milý.
Autor mkinka, 29.11.2021
Přečteno 222x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, šerý, ARNOKULT, Psavec, Sonador, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

narodila jsem se ze zmrzliny... to je sladký, a ty teda tímpádem taky Jitu:) a byla čokoládová? protože tu já nejradši! :*

29.11.2021 08:44:25 | Sonador

Díky, zlatá. Jsem ráda, že jsem potěšila. Přeji krásný a ničím nerušený den.

29.11.2021 10:19:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí