Čaj

Čaj

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Jaký je nejlepší čaj
v nečasu?
V létě usušený
a milý po hlasu.
Piji si svůj šálek máty.
Čas plyne a neřeším dá Ti.

Harmonogram toho a toho
utíká do nezaměnitelného.
Jsem rostlinou,
utrženou a přesto užitkovou.
Piji sama sebe.
Kus dávky nebe.

To dobré,
co teče a je
a nepohřbívám naděje.

Med darovaný
je čarovný.
Jak včela se cítím
a létám i zřím.

Křídla doletí
a ani nepotřebují
vidět Řím.

Piji čaj a žehnám lásce.
Ona přijde a dá zachránce.

Kočka přede mezi slovy.
Co ten šálek všechno poví.
Autor mkinka, 29.11.2021
Přečteno 144x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Uličný, Psavec, Krahujec, Fil, praetorian, ARNOKULT, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super!

29.11.2021 11:10:55 | Vivien

Děkuji. Udělala jsem si svůj milovaný čaj a upíjím a rozjímám. Děkuji, má milovaná.

29.11.2021 11:11:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí