Mít rád

Mít rád

Anotace: Milovaným kamarádům 2021

Být a jít.
Klesnout a podepřít.
Láska je hit.
Pro dnešek a chtít.

Jedno oko
nezůstane suché.
Dávám Ti náruč,
milý osude.

Táhnu pro druhé,
i když ze mě nic nezbude.
Miluji Tě, ty můj světe.
Od květu i od poupěte.

To malé kuře pípá
a v mrazu hladí jíva.
Slunce svítí.
Je čas jíti.

Obejmout a pojmout.
V lásce žíti.
Dávám a nepotřebuji brát.
Mám sad a chci jen dát.

Slunce není hořké.
Je upřímné a sladké.
Košaté i barvité.
Láska je rys , co vykvete.
Lidé obejměte se.

Miluji vás.
Vy, víte.
Autor mkinka, 30.11.2021
Přečteno 178x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Psavec, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí