Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Píšťalka hraje do rána.
Je malá a kouzelná.
Jeden vzkaz.
Tolikrát.

Pusu dát.
Hvízdat dál
ať je plný
nebo vylidněný sál.

Občas jsem klaun,
co hraje a výská.
V těle tříska
duní do proměny
bezejmenného zítřka.

Tak hodím pár slov pro Tebe a Tebe.
Vypůjčím si instinkt z nebe.
Budu kvákat do všech stran.
Kde Tě lásko vlastně mám?

Jsi ve skále nebo v nížině?
Nevyznám se v žádné množině.
Jsem jenom kuňka.
Co u tůně ráda spinká
a žádná mýlka.

Jsem krásně zelená
a voda je kouzelná.
Chybíš mi.
Pravda hlubinná.
Autor mkinka, 01.12.2021
Přečteno 209x
Tipy 9
Poslední tipující: kikin87, Vivien, Psavec, šerý, Amonasr, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, od srdce, jako vždy u tebe.

01.12.2021 18:27:47 | Vivien

Díky, milá.

01.12.2021 19:01:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí