Vím

Vím

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Nebe existuje.
V Tobě je.
Má naděje.
Náruč, co neřekne ne.
Padám k Tobě
v bolesti i zármutku.

Ty jdeš pro kytku.
Anděl v přestrojení.
Slova k uklidnění.

Jsem jako Alenka v říši divů.
Jsi nebe a vedeš do úsměvů.
Šáhnu si na Tebe
v realitě.
Usmívám se.
Žiji pro Tě.

Vím, co neřekl jsi mi dávno.
Pro mě vždy milé plátno.

Maluj dál.
Ideál.
Barvy mají šarm.

Hladím Tě.
K Tobě utíkám.
Tam ta dam.

Tvoji ruku mám.
Nebi pošeptám.
Vím, pusu dám.
Autor mkinka, 02.12.2021
Přečteno 210x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Frr, Sonador, Psavec, Medved23
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebe exisuje... to se ví!:) mám Tě ráda Jitu:* hezký večer i kočičkám...

02.12.2021 17:24:24 | Sonador

Zlatíčko, opatruj se. Objímám upřímně.

02.12.2021 17:25:36 | mkinka

Pusu posílám z JMK.

02.12.2021 07:54:09 | Medved23

Děkuji, milá. Moc objímám.

02.12.2021 07:55:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí