Pro vozíčkáře

Pro vozíčkáře

Anotace: Z šuplíkové sbírky Pro vozíčkáře 2021.

Jede, jede vozíček.
Požehnaný od kočiček.
Mňouká a brouká.
Kočička vrní a kouká.

Jede, jede po ránu.
Sluníčko svítí na tu a tu stranu.
Den není truchlení,
když úsměv blažený.

Posílám písničku
ze srdce,
ať potěší nejvíce.
Tra la li a tralala.

Mám jen pár řádek
a objímám bez otázek.

Všichni potřebujeme lásku,
když život šumí na vlásku.

Buďte s námi.
Píseň před i za horami.

Jede, jede vozíček.
Mávají packy kočiček.
Tra la li a tra la.
Ať na vozíčku
je dobrá nálada.

A všem láskám na vozíčku.
Posílám hubičku.
Autor mkinka, 03.12.2021
Přečteno 131x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Uličný, Fialový metal, Amonasr, šerý, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se daří všem v čase budoucím ...

03.12.2021 20:32:37 | Fialový metal

Ano. Přesně tak. Děkuji za milý komentář.

03.12.2021 20:35:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí