Tátovi

Tátovi

Anotace: Z intimního šuplíku 2021.

Dneska máš narozeniny.
Léta za sebou dřiny.
Ty dobře víš,
že jsem celá Ty.

Nos strkám
a chuť k hrám.
Jsi pořád mladý,
ráda Tě mám.

Je Ti dva sedmdesát.
Máš rád.
Za sebou roky a práh.
Před sebou chuť jít
a chmury obejít.

Člověk není nikdy stár,
když věří a chce se smát.
Den utíká mezi hodinami.
Babička už za hvězdami.
Děda též odešel se vzpomínkami.

Ty tu jsi a zůstáváš.
A umíš se v nepřízni smát.
A tak píši tyto řádky.
Tobě z lásky
a posílám úsměv
Tvojí dcery Jitky.

Ty v zahrádce najdeš kytky.
Jsi pořád mlád
a jak malý si chceš hrát.

Věk je jen čára
a já Tě mám stejně ráda.
Autor mkinka, 06.12.2021
Přečteno 192x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Amonasr, Psavec, Marten, Fialový metal, Protos1182
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věk je darebák..ale duše kluka..a povaha..zůstává..ať je zdravý a ať se mu daří, přeji Jituško *;)

06.12.2021 22:14:45 | jenommarie

Máš pravdu, zlatá. Moc děkuji za milá slova. Krásné ráno. Tobě.

07.12.2021 04:53:25 | mkinka

Věk je a není z pohledu mého důležitý.

06.12.2021 13:38:05 | Fialový metal

Děkuji za napsání. To tátovi říkám také, že věk je jenom cifra. Jeho táta tu byl do necelých 94 let.

06.12.2021 14:02:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí