Přání

Přání

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Vrní, vrní kočička.
Ať zahřeje u srdíčka.
Dívá se z okna
a posílá úsměvy,
všude tam,
kde tón je znám.

Hřeje a rodí se
jako vločka malá.
A padá a má ráda.
Zachumlá se a přitulí se.
Posílá slova od počítače.

Oroduji srdcem.
Požehnáním i citem.
Ať nemoc od všech odejde rychle
a líčka se barví do úsměvů.

Tak slovem obejmu.
A řádkem dojdu.
To malé hřejivé
chci dát.
A jako kotě
stín duše rozesmát.

To jediné mi je dáno z hvězd.
Zpívám pro sílu
a pohladím
krásné dnes.

Už se přenáším.
Lásku dávám. Smím.
Přeji zdraví od podlahy.
Jako kvítí na vše strany.
Ať můj pobyt na Zemi není marný.
Zpívám a miluji
i život hříšný.

Někdy občas těsné tílko.
A mluví ze mě pěkné kvítko.
Děkuji za dostaveníčko.
Už je mi teploučko.

Rozehřála jsem?
Malinko.
Autor mkinka, 09.12.2021
Přečteno 188x
Tipy 10
Poslední tipující: Pettie, Sonador, Iva Husárková, Jarunka, Amonasr, Psavec, Dávid
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jituško rozehřála a ne málo .-)

09.12.2021 23:08:31 | Jarunka

Děkuji, jsi milá a krásnou dobrou noc.

10.12.2021 02:55:55 | mkinka

Keď sa smeješ a miluješ, ani jeden deň nie je márny :) krásna, mkinka :)

09.12.2021 18:23:08 | Dávid

Díky, zlatý. Já se tak snažila, aby to byl pozitivní text.Objímám za přijetí.

09.12.2021 19:01:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí