Tisíce dnů, hvězd a nocí

Tisíce dnů, hvězd a nocí

Anotace: Jedno skromné přání...

Tisíce dnů,hvězd a nocí.

 

Tisíce hvězd,

tisíce nocí.

Tisíce vět,

Co hřejí v srdci.

 

Tisíce Gest,

vyslaných mě a tobě.

Tisíce cest,

Co svádí Nás k sobě.

 

Tisíce dnů,

V čase nespočet mil,

Šel jsem naproti svému snu,

 ten se mi s tebou vyplnil.

 

Tak dlouho hledal jsem,

V tom širém světě.

Do  nebe přání poslal jsem,

ať napoví kde konec je tě.

 

A tak děkuji vesmíru,

za jeho moc.

Děkuji Amoru,

I všem andělům za pomoc.

Autor Johnny 96, 12.12.2021
Přečteno 188x
Tipy 12
Poslední tipující: romantiCKA, Iva Husárková, Guldrun, Lexi, šerý, Fil, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné poděkování a vyjádření lásky.

12.12.2021 19:31:59 | Lexi

Super nádhera

12.12.2021 16:27:30 | Fil

Líbí.

12.12.2021 15:56:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí