Adaptácia

Adaptácia

Anotace: Láske sa medze nekladú

Ty si mi kinom
kde filmy zakázané hrajú
kinom kde kráska
je vyzlečená duša
V tom svete inom
povahy prefarbené majú
opitá láska
morálku po tme skúša

Oči nám blúdia
Ciernou tmou lúštime záhadu
či mladí ľudia
láske medze nekladú
Len tí sa nudia
ktorých čas dosiahol rozkladu
len tí nás súdia
milovať čo už nevládzu

Tam v kine na plátne
smejú sa prekrásne pery
ja by som tiež chcel
lízavať plátno pre ne
Pre mňa sa vždy taktne
tabuľa s nápisom cerí:
Pre adaptáciu zatvorené!
Autor Luboško, 18.03.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jo v kině ... hmmm

19.03.2007 20:06:00 | shrek1979

...:-)

18.03.2007 15:17:00 | Katka Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí