Přání z portálu.

Přání z portálu.

Anotace: Z intimního šuplíku 2021.

Vybrala jsem si přání z portálu.
Zázrak prosím a křičím.
Zdraví Tobě.

Myslím na Tě a zůstanu.
Vír myšlenek.
Budí jádro vzpomínek.
Budeme spolu.

Utišíme žal kamínek.
Miluju Tě.

Ty můj dar nejdražší.
Píši báseň nejsilnější.

Ráno, poledne i večer.
Zázrak se stane.

Věří něžné dlaně.
Obejmutí vřelých duší
bez uklouznutí.
Duše dojetí.
Milé přijetí.
Vánoce krásné.
Autor mkinka, 17.12.2021
Přečteno 151x
Tipy 9
Poslední tipující: Fil, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Amonasr, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí