Je půlnoc

Je půlnoc

Anotace: Z intimního šuplíku 2021.

Lásko, pojď si hrát.
Se mnou do komnat.
Přijdu a budeme se smát.
Mám obraz Tvůj.
Na chvilku jsi můj.

Budeš při mě stát.
Rudá tryská
pod štětcem.
Do malby dej
lesk ozvěn.

Hudba nekonečna
víří do skutečna.
Lásko objímej.
Hej a hej.

Noc bude krásná.
Tvá i má.
Pozlacená.

Jsem kočka natěšená
a mezi námi žádná stěna.
Ráj a óda známá.

Melodie ženského klína.
Hraj mi hudbu před spaním.

Prosím, probudit se
s milým lechtáním.
Počkáš se mnou do rána?
Žasnu a jsem Tebou protkána.
Autor mkinka, 18.12.2021
Přečteno 230x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Jarunka, Psavec, Amonasr, kudlankaW, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí