Báseň se rodí

Báseň se rodí

Anotace: Z intimního šuplíku 2021.

Srdce rozdané.
Rozpůlené a jemné.
Slovo dojemné a probrečené.
Vášeň protkaná a zjevená.
Vůně a slast sena.
Emoce vykřičená.
Hloubka duše mezi stíny.
Bloumá a hledí do krajiny.
Dnes není barva šedá.
Ta myš se zvedá.
Je rudá a krev dává.
I lalůček poslední.
Lokni a polkni.
Báseň dýchá v ohni.
Neskutečno zazní.
Láva dává.
Píše.
Něžná sláva.
Slovo jas má.

Srdce bije a nepřestává.
Autor mkinka, 19.12.2021
Přečteno 183x
Tipy 10
Poslední tipující: blues, Iva Husárková, Fialový metal, šerý, Psavec, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slyším hlas sametový ...
Kdo-ví

19.12.2021 16:14:25 | Fialový metal

Děkuji za milá slova.

19.12.2021 18:08:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí